Selecteer een pagina

Bij-/Nascholing

Bij-Nascholingen MBK en PsBK

Leden van het CGO kunnen hun bij- en/of nascholingen voor Medische Basiskennis (MBK) en/of Psycho-sociale Basiskennis (PsBK) vanaf de start van hun lidmaatschap, GRATIS, laten vermelden op de website van CGO.
Voor die bij-/nascholingen hoeven zij (onze leden) GEEN afzonderlijke accreditatie aan te vragen. Met de zorgverzekeraars is afgesproken dat onze leden ALLEN een eigen en zelfstandig geaccrediteerde MBK en/of PsBK opleiding aanbieden en, op op grond daarvan, na controle (acceptatie) door CGO deze bij-/nascholingen mogen aanbieden (onder hetzelfde accreditatienummer als zij hebben ontvangen voor de opleiding MBK en/of PsBK) voor het geldig houden van behaalde MBK en/of PsBK diploma’s.

Voor het aanmelden van een bij-nascholing voor MBK en/of PsBK maken onze leden gebruik van een aanmeldformulier bij-/nascholing MBK-PsBK. (NB: sla het formulier na invullen op op uw computer en mail het daarna naar CGO: info@cgo-mpsbk.nl)
Deze bij-/nascholingen worden vermeld op de pagina “Bij-/Nascholing MPsBK”.

Gezien de ontwikkelingen binnen het CAM-domein, wil CGO haar service aan haar leden verder uitbreiden.

Bij-/Nascholing Vakinhoudelijk

Naast vermelding van de bij-/nascholingen voor MBK en PsBK wil CGO haar leden ook de mogelijkheid bieden om VAKINHOUDELIJKE bij-/nascholingen, GRATIS, te laten vermelden op de website. Deze vakinhoudelijke bij-/nascholingen worden op een afzonderlijke pagina vermeld.

Voor het aanmelden van een bij-/nascholing VAKINHOUDELIJK maken onze leden gebruik van een aanmeldformulier bij-/nascholing VAKINHOUDELIJK(NB: sla het formulier na invullen op op uw computer en mail het daarna naar CGO: info@cgo-mpsbk.nl)
Deze bij-/nascholingen worden vermeld op de pagina “Bij-/Nascholing VAKINHOUDELIJK”.

Symposia, Congressen, lezingen, enz.

Door beroepsorganisaties worden studiepunten verleend aan therapeuten op basis van diverse activiteiten. Uiteraard voor bij-/nascholingen, maar ook voor deelname aan niet specifiek onderwijs gerichte activiteiten.
In het kader daarvan, wil CGO haar leden (gratis) en externe partijen (tegen vergoeding) de mogenlijkheid bieden om symposia, congressen, lezingen, enzovoort, te laten vermelden op onze website.

Voor het aanmelden van symposia, congressen, lezingen, enz., kan gebruik worden gemaakt van het aanmeldformulier SCLE(NB: sla het formulier na invullen op op uw computer en mail het daarna naar CGO: info@cgo-mpsbk.nl)
Deze bij-/nascholingen worden vermeld op de pagina “Symposia, Congressen, Lezingen, enz.”.